Categoría:

corporativo

El Centre Excursionista de Catalunya, una entitat amb 136 anys d’història, i Young&Leaders, la primera acadèmia d’educació i coaching per a joves a Barcelona, s’alien per crear les primeres estades de muntanya i coaching educatiu.

Utilitzant la pràctica, el dinamisme i valors que s’amplifiquen a la muntanya com el respecte, la companyonia, la superació, la humilitat i la responsabilitat, TEEN BUILDING es serveix del coaching (realitzat per experts certificats per l’International Coach Federation) per desenvolupar les aptituds dels participants i fer-los créixer en confiança, autoconeixement, i empatia.

TEEN BUILDING són unes estades per a nois i noies d’entre 10 i 16 anys, dissenyades per fomentar que aquests adquireixin els coneixements i habilitats que se’ls hi exigiran en un futur proper: generar idees, gestionar equips, dominar emocions, ser empàtic, assumir responsabilitat, tenir esperit emprenedor, i expressar-se coherentment, capacitats que es posaran en pràctica i es treballaran lúdicament mitjançant activitats de muntanya.

L’objectiu de les colònies és utilitzar la natura, les activitats d’aventura i el coaching per optimitzar les capacitats i particularitats de cada participant, ajudant que aquests treguin el millor d’ells mateixos mentre gaudeixen del procés d’aprenentatge.

Teen Building’15

Ocuparse de uno mismo es cosa seria, es un asunto del que reírse.

Escrito por: GERARD

Gerard Gual es director y fundador de YOUNG&LEADERS, Academia de Educación y Coaching para jóvenes estudiantes con sede en Barcelona.

OTROS ARTÍCULOS

Coaching intensivo en julio

En julio aprovecha para entrenar la mente con 6 sesiones…

Liderarte, campus de coaching y creatividad para este verano

LiderarteDescargar LiderArte es un campus de verano de coaching, experiencia…

Este otoño ¡carga las pilas!

El calor da paso, paulatinamente, a temperaturas templadas y frescas…