Mar
23

Colònies d’estiu Teen Building

escrito el 23 de marzo de 2015 en Corporativo con 0 Comentarios

El Centre Excursionista de Catalunya, una entitat amb 136 anys d’història, i Young&Leaders, la primera acadèmia d’educació i coaching per a joves a Barcelona, s’alien per crear les primeres estades de muntanya i coaching educatiu.

Utilitzant la pràctica, el dinamisme i valors que s’amplifiquen a la muntanya com el respecte, la companyonia, la superació, la humilitat i la responsabilitat, TEEN BUILDING es serveix del coaching (realitzat per experts certificats per l’International Coach Federation) per desenvolupar les aptituds dels participants i fer-los créixer en confiança, autoconeixement, i empatia.

TEEN BUILDING són unes estades per a nois i noies d’entre 10 i 16 anys, dissenyades per fomentar que aquests adquireixin els coneixements i habilitats que se’ls hi exigiran en un futur proper: generar idees, gestionar equips, dominar emocions, ser empàtic, assumir responsabilitat, tenir esperit emprenedor, i expressar-se coherentment, capacitats que es posaran en pràctica i es treballaran lúdicament mitjançant activitats de muntanya.

L’objectiu de les colònies és utilitzar la natura, les activitats d’aventura i el coaching per optimitzar les capacitats i particularitats de cada participant, ajudant que aquests treguin el millor d’ells mateixos mentre gaudeixen del procés d’aprenentatge.

Teen Building’15

Gerard Gual es director y fundador de YOUNG&LEADERS, Academia de Educación y Coaching para jóvenes estudiantes con sede en Barcelona.